HTPC

Ska fixa till en sådan o flytta in den stora datorn till extra rummet och använda den som en server. Det är bara ett chassi så hoppas jag kan använda delarna från den andra datorn till htpc:n. Annars kostar det nå'ra tusen till o det kan bli lite jobbigt.

Gårdagen i bilder



Pablo Francicso på MediaMarkt



Lite softande på O'Learys



Provade 911Hot sauce men den var inte så jävla het. Inget slår Sriracha hot !



GP kom till slut



Deras irish var fantamig god



Äntligen kom vi till Green Lion Inn. Underbart ställe och det går inte att ta fel på om toaletterna är upptagna eller lediga.



En najs panorama bild


Dagens att lyssna på


Pablo Francisco

Han kommer till Malmö idag o signerar hans senaste DVD på Mediamarkt. Klart som fan vi ska dit där o kolla o köpa signerade filmer.
Sen idag är det utgång till den nya puben och ikväll ska det fantamig bli av !

Cocktailkväll

Vi var bjudna hem till Juff o Sisse på cocktailkväll


 Det börjades med en Strawberry Daiquiri



Sen kom San Fransisco



Och slutligen Red Russian



Som bonus fick jag designa min egen drink. Inget namn o den kommer nog inte till att göra någon drinkkännare imponerad, eftersom den var inte så god.


God kväll

Så sitter jag i soffan o käkar fazers aktiva fullkorn o kollar a man called horse, smaskiga mackor o underbar film. 3 dagars arbetsvecka kvar sen e' det dax för helg o nya upptåg. Ska spana in green lion inn denna helgen, bidde inget av i lördags ju. 40 sorters öl på fat hägrar ju.


God morgon !

Har sovit i 10 timmar o känner mig RÄTT så utvilad. Ska jobba 12-21:15 idag. Har en sån vecka där jag jobbar 5 dagar och är ledig i helgen. Ska snart börja planera helgen vad som ska göras o hinnas med.
Men här e' bilderna från igår som utlovat.


Hittade vilda björnbär och en av oss stannade till o skördade allt vad buskarna kunde ge. Nämner inga namn men det var inte jag.


Såg inget rödljus någonstans med korna (muorna) ville tydligen gå över iaf.


YES ! ! !


O så här såg månen ut när vi kom hem.


Najs dag

Får lägga upp bilderna en annan dag, pallar inte nu är mätt så in i helvete. Var ute i Revinge men där hittade vi inga svampar alls så vi drog vidare till Dörröd Genarp någonstans. O där hittade vi nå'ra kantareller och 1 karl-johan. Men det bästa av allt är att jag hittade fan flugsvamp och fotade givetvis.
När vi blev sultna körde vi hem till Malmö igen och Sir Toby's. Täljstensbiffen där e' superbt fin men vi blev så satans mätta bara så nu ligger Nadde i sängen o tar igen sig o jag ska fan till soffan o läsa en sida eller två innan jag somnar...

Söndagsutflykt

Då ska vi ut i den skånska myllan o kolla om vi kan plocka lite svamp. Jag har fantamig aldrig gjort det innan så det ska bli intressant att se vilka sorter man får hem.
Hoppas jag hittar en flugsvamp, känns lika lätt som att hitta en fyrklöver.

RSS 2.0